Volwassenen

Wij bieden Vinyasa yogalessen aan

Vinyasa Flow yoga is als yogastijl sterk geïnspireerd door Ashtanga en Power Yoga. Net als bij die twee dynamische vormen zal ik je leiden van de ene pose naar de volgende. In de les zal ik opties geven waar dit nodig is en luisteren naar ieders lichaam waardoor voor iedereen de les aangenaam en prettig zal zijn. De oefeningen worden op een rustige manier uitgevoerd, zonder druk en met respect voor de eigen mogelijkheden. Hierdoor is de les voor een ieder toegankelijk en word een ieder uitgedaagd op je eigen manier.

Deze vorm van yoga is behalve praktisch ook zeer krachtig. Het balanceert de ademhaling en het versterkt het zenuwstelsel. Door je ademhaling te controleren en de asanas uit te voeren in deze flow zal dit je helpen kalm, gecentreerd en helder te blijven tijdens alle uitdagingen van je leven. Door het beoefenen van deze Vinjasa yoga les, waarin jij en je eigen lichaam volledig centraal staan, zul je groeien en je vitaler en energieker voelen.

Een Vinjasa yoga les duurt gemiddeld 45 minuten tot een uur en bestaat uit een mooie serie van houdingen, ademhalingsoefeningen, ontspanning en meditatie. Met veel creativiteit ontstaan steeds weer nieuwe combinaties en opeenvolgingen van houdingen. Zo zijn er sessies geïnspireerd op de avond en de ochtend, op het ritme van bepaalde muziek of op de zon en de maan.

 

Vinyasa Yoga

De lessen omvatten het gebruik van mantra en meditaties. Onze passie is om mensen te inspireren hun eigen potentieel te ervaren. Wij wil mensen de ruimte bieden om hun eigen aangeboren wijsheid aan te boren en hun bewustzijn van geconditioneerde patronen te vergroten. De lessen worden op maandag,- dinsdag en woensdagavond gegeven in de sfeervolle ruimte van onze praktijk.

Wil je meer informatie of je inschrijven voor een les neem dan contact op via: info@wellbeingpraktijk-los.nl

Wij bieden Kundalini yogalessen aan

Kundalini yoga is behalve praktisch ook zeer krachtig. Het balanceert het kliersysteem en versterkt het zenuwstelsel. Het helpt je kalm, gecentreerd en helder te blijven tijdens alle uitdagingen van je leven. Door het beoefenen van kundalini yoga groei je. Je voelt je vitaler
en energieker. Kundalini yoga is al duizenden jaren oud en komt uit Noord India.

Een kundalini yoga les duurt gemiddeld een uur tot anderhalf uur en bestaat uit een kriya (een vaste volgorde van houdingen en ademhalingsoefeningen), ontspanning en meditatie. Elke les heeft een specifiek thema, de leraar zoekt een kriya en meditatie uit, passend bij dit thema. De structuur van een kundalini yoga is altijd hetzelfde, de inhoud kan iedere les weer anders zijn omdat er ontelbaar veel kriyas en mediaties zijn. Muziek en het zingen van mantra’s is een belangrijk onderdeel van een kundalini yoga les. Iedereen kan kundalini yoga beoefenen. Door te ademen en (een beetje) in de juiste richting meebewegen heb je er al profijt van.

Dharma Anand Singh geeft les in Kundalini Yoga. Zijn lessen omvatten het gebruik van mantra en meditaties. Zijn passie is om mensen te inspireren hun eigen potentieel te ervaren. Hij wil mensen de ruimte bieden om hun eigen aangeboren wijsheid aan te boren en hun bewustzijn van geconditioneerde patronen te vergroten. De lessen worden op maandag,- dinsdag en woensdagavond gegeven in de sfeervolle ruimte van onze praktijk.

Wil je meer informatie of je inschrijven voor een les neem dan contact op via: info@wellbeingpraktijk-los.nl